DTL - betroet og pålidelig aktør inden for handel med smågrise på verdensplan

DTL A/S har etableret sig som en betroet og pålidelig aktør inden for handel med smågrise på verdensplan. Med en omfattende erfaring og ekspertise tilbyder vi et bredt udvalg af smågrise, både SPF (Specifik Patogen Fri) og konventionelle, og vi betjener kunder over det meste af Verden.

Vores engagement i at levere kvalitetsprodukter kombineret med en fremragende kundeservice har gjort os til det naturlige valg for landmænd, avlere og andre interessenter inden for svineproduktion.

Transparentaftale ved køb og salg

Vores dygtige salgsteam, der altid er klar til at hjælpe vores kunder og leverandører med de behov der vil kunne opstå. Uanset om det drejer sig om at finde den rette smågris, arrangere forsendelser eller give rådgivning og support.

Vi er stolte af at tilbyde vores unikke transparentaftale, hvor der lægges vægt på total gennemsigtighed i alle vores transaktioner. Denne tilgang er designet til at skabe større tillid til vores leverandører og sikre, at alle parter får den største gevinst ud af samarbejdet. Vi tror på, at ærlighed og åbenhed er nøglen til langvarige og givende partnerskaber.

Uanset om du har brug for SPF-smågrise til at opretholde en sund avlsbestand eller konventionelle smågrise til forskellige formål, kan du stole på DTL A/S som din pålidelige partner inden for smågrisehandel. Vi stræber efter at opfylde dine behov med høj kvalitet, pålidelighed og en service, der går ud over forventningerne.

Med vores globale tilstedeværelse og ekspertise inden for smågrisehandel er DTL A/S klar til at imødekomme dine behov, uanset hvor du er i verden. Lad os være din partner på vejen til succes inden for dyreproduktion.

Contact us

Din globale handelspartner

Vores DNA er dansk og det kan ses på vores måde at drive forretning på. Vi holder en høj standard og gør en dyd ud af at levere det bedste produkt til tiden.

 

Kontakt os